ΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
Σήμερα εφημερεύει το Βενιζέλειο
(από Τρίτη, 28/05/2024 8:00πμ έως
useful information information: Ελληνικά English

Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας

Νέα ΠΑΓΝΗ

Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας


Στο νοσοκομείο λειτουργεί βάση του άρθρου 60 του Ν. 4368/2016 (Α 21) Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας.
Το γραφείο βρίσκεται στην κεντρική είσοδος του νοσοκομείου, λειτουργεί όλες τις ημέρες από τις 7.00 π.μ. έως τη λήξη του επισκεπτηρίου.
Στο γραφείο μπορούν να απευθύνονται οι ασθενείς με τους οι συνοδούς τους, οι συγγενείς τους, οι επισκέπτες και όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και φορείς.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνα:

2810392701 Προϊσταμένη

2810392551 ώρες 7.00 έως 15.00

2810392835 ώρες 7.00 έως 21.00

2810392572 για παραλαβή εργαστηριακών εξετάσεων.

Email : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αρμοδιότητες του γραφείου είναι:

  • Η υποδοχή – ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τις ενδονοσοκομειακές διαδικασίες τα δικαιώματα και υποχρεώσεις των ληπτών υπηρεσιών υγείας.

  • Η συλλογή και διεκπεραίωση των καταγγελιών, παράπονων, ευχαριστιών ή θετικών εντυπώσεων των ληπτών για τις υπηρεσίες υγείας που παρέχονται από το νοσοκομείο, οι οποίες υποβάλλονται εγγράφως, τηλεφωνικώς ή με email στο γραφείο. Ενημέρωση των ληπτών μετά τη διεκπεραίωση αν υπάρχουν πλήρη στοιχεία.

  • Η ενημέρωση της Διοίκησης, των ενδιαφερόμενων υπηρεσιών του νοσοκομείου, για κάθε παράβαση των ληπτών υπηρεσιών υγείας με σκοπό τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των ληπτών.

  • Τη διευκόλυνση υποβολής αναφορών στο Συνήγορο του Πολίτη.

  • Η τήρηση ηλεκτρονικών αρχείων, στατιστικών στοιχείων και σύνταξη εξαμηνιαίων εκθέσεων και ετήσια έκθεση πεπραγμένων για ενημέρωση της Διοίκησης, της ΥΠΕ και των σχετικών επιτροπών υγείας.

  • Ενημέρωση του προσωπικό για τα δικαιώματα των ληπτών υπηρεσιών υγείας.

Οι τεκμηριωμένες καταγγελίες - παράπονα, οι ευχαριστίες και θετικές εντυπώσεις των ληπτών υπηρεσιών υγείας, υποβάλλονται είτε αυτοπροσώπως στο νοσοκομείο είτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπληρώνοντας τα ειδικά έντυπα που υπάρχουν στο γραφείο, στο κυτίο Παραπόνων- Ευχαριστιών που είναι τοποθετημένο στο σαλόνι του νοσοκομείου και στους παρακάτω ηλεκτρονικούς συνδέσμους (link).

ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ

JB Cookies


Ευρωπαϊκά Προγράμματα ΠΑΓΝΗ Ευρωπαϊκά Προγράμματα ΠΑΓΝΗ