ΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
Σήμερα εφημερεύει το Βενιζέλειο
(από Τρίτη, 28/05/2024 8:00πμ έως
useful information information: Ελληνικά English

Γραφείο Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Νέα ΠΑΓΝΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ – DATA PROTECTION OFFICER (DPO)

Το Υπουργείο υγείας, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη συντονισμένη οργάνωση και προετοιμασία του συνόλου των εποπτευόμενων φορέων, σχετικά με την ανάγκη συμμόρφωσης σε σχέση με τα οριζόμενα στον κανονισμό (ΕΕ) 679/2016 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016, για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, προέβη στην ανάθεση καθηκόντων σε Υπευθύνους Προστασίας Δεδομένων (Data Protection Officer-DPO) σε κάθε δημόσιο νοσοκομείο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις των άρθρων 37-39 του ΓΚΠΔ..

Ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO) είναι αρμόδιος για την επίβλεψη της στρατηγικής και της εφαρμογής της προστασίας των δεδομένων, προκειμένου να διασφαλιστεί η συμμόρφωση ενός οργανισμού με τις απαιτήσεις του GDPR.

Ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας, ο Εκτελών την επεξεργασία και τα Υποκείμενα των δεδομένων, μπορούν να επικοινωνούν με τον Υπεύθυνο Προστασίας δεδομένων (DPO) για κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και με την άσκηση των δικαιωμάτων τους δυνάμει του παρόντος κανονισμού.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (DPO):

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2813405200

Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ: ΒΟΥΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,

Τ.Κ. 71110

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

JB Cookies


Ευρωπαϊκά Προγράμματα ΠΑΓΝΗ Ευρωπαϊκά Προγράμματα ΠΑΓΝΗ